Aangenamer Werken doe je met de Ergonomieexpert voor kantoor en thuiswerkplek Al jaren een vertrouwd adres 013-3029491.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Overig /

Voetensteunen

Voetensteunen

Ergonomische Voetensteun voor Professioneel gebruik.

Altijd goede ondersteuning van voeten en benen

Werk je aan een hoog bureau of ben je iets kleiner waardoor je voeten de grond niet raken? Dan is een ergonomische voetensteun voor professoneel gebruik een goede ondersteuning van je voeten een pure noodzaak. Wanneer je voeten bungelen wordt de doorbloeding vna je benen verstoord. Je krijgt last van tintelingen of je voeten enbenne worden zelfs gevoelloos, met alle gevolgen van dien. De oplossing is een goede SocreMedi Kantelbare voetensteun. ScoreMedi voetensteunen kun je terwijl je zit met je voeten altijd op de juiste hoogte instellen, zijn robuust en hebben ee grote plank en een zeer verrassend groot verstelbereik.


Kwaliteit en Garantie

ScoreMedi voetensteunen zijn met de grootste zorg ontwikkeld en worden in Nederland gefabriceerd. Wereldwijd zijn er al honderdduizenden voetensteun verkocht voor verschillende soorten werkplekken. Je vindt ze bijvoorbeeld terug bij beeldschermwerkplekken en achter receptiebalies, bij de kassa in de supermarkt en heel veel in laboratoria. Daarnaast vind je ze terug in werkomgevingen waar een goede ondersteuning voor de voeten en benen nodig zijn. We zijn trots op de kwaliteit van het mechaniek wat in combinatie zorgt voor een groot verstelbereik en robuustheid. Eigenschappen die tot op heden niet geevenaard zijn door andere fabrikanten. De Score Pro959 is dan ook niet voor niets gepatenteerd.. Daarom zijn we enorm blij u op alle Score voetensteunen een garantie te kunnen geven van 5 jaar.


Over ons

De Ergonomie Expert is een onderdeel van De WerkplekSpecialist. Met behulp van onze Ergonomieadviseurs richten wij uw kantoor-, bedrijfs-, restaurant school en woonomgeving in. Onze webshop geeft u een indicatie van ons assortiment. Het totale assortiment is vele malen groter ook zijn wij u partner voor advies op maat. Wanneer u op zoek bent naar echte originele designproducten of u zoekt een goedkoper alternatief passend bij uw budget dan helpen we u graag verder. Wij hopen dat onze webshop een bijdrage zal leveren aan een goede woon-, werk- en leefomgeving waardoor u zich kunt laten inspireren.

Voordelen

Altijd scherp in prijs
Superieur in kwaliteit
Zeer ruim assortiment
Deskundig en betrouwbaar
Veilig betalen
Volledige garantie

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.