Aangenamer Werken doe je met de Ergonomieexpert voor kantoor en thuiswerkplek Al jaren een vertrouwd adres 013-3029491.
0
Winkelwagen
€ 0,00
Receptiebalie en Ontvangst /

Receptiebalie Ovali Compact

Receptiebalie-Ovali-Compact
Weergave:


Bezig met laden...
Receptiebalie Ovali Compact
Receptiebalie Ovali Compact heeft een hoog afwerkingsniveau en is in 2 verschillende kleurvariaties te bestellen. voorzien van een bureauwerkplek van 72cm...
1.040,00* excl. btw

De receptiebalie Ovali Compact is speciaal voor de wat kleinere ruimte en kantoren die een nette betaalbare oplossing zoeken om met weinig budget toch een representatieve ontvangstruimte in te richten. Natuurlijk kun je meerdere units combineren bij het inrichten van een uitzendbureau  of reisbureau. 


Over ons

De Ergonomie Expert is een onderdeel van De WerkplekSpecialist. Met behulp van onze Ergonomieadviseurs richten wij uw kantoor-, bedrijfs-, restaurant school en woonomgeving in. Onze webshop geeft u een indicatie van ons assortiment. Het totale assortiment is vele malen groter ook zijn wij u partner voor advies op maat. Wanneer u op zoek bent naar echte originele designproducten of u zoekt een goedkoper alternatief passend bij uw budget dan helpen we u graag verder. Wij hopen dat onze webshop een bijdrage zal leveren aan een goede woon-, werk- en leefomgeving waardoor u zich kunt laten inspireren.

Voordelen

Altijd scherp in prijs
Superieur in kwaliteit
Zeer ruim assortiment
Deskundig en betrouwbaar
Veilig betalen
Volledige garantie

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn exclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.