Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...
Bureau Tafel Robert diverse afmetingen vaste hoogte 4 poots
€ 178,00 excl. btw
€ 215,38 incl. btw

Prijs per stuk

Bureau Tafel Roy diverse afmetingen hoogte verstelbaar 64-86cm
€ 359,00 excl. btw
€ 434,39 incl. btw

Prijs per stuk

Een bureau kopen?
De Ergonomieexpert heeft een zeer ruime keuze aan bureaus met een groot assortiment van verschillende fabrikanten, materialen en uitvoeringen. Wanneer je op zoek bent naar zit-sta bureaus,  duowerkplekken, bureaus met een T-poot, C-poot en een H-poot.

Wanneer u flexibel wilt werken dan horen daar natuurlijk flexibele werkplekken bij. Als meerdere medewerkers aan hetzelfde bureau werken dan adviseren wij u te kijken voor eenvoudig in of te verstellen bureaus en werkplekken die uw kantoorruimten verrijken., Denk dan ook aan elektrisch verstelbare bureaus of werkplekken die verstelbaar zijn met een slinger of gasveer.

Facilitair zijn er verschillende oplossingen voor het inrichten van werkplekken. De meeste bureaus zijn vaak instelbaar of verstelbaar naar de juiste hoogte voor elke individuele gebruiker. Dat kan prima functioneren echter het instellen van Bureaus die instelbaar zijn vergen veel tijd. De instelbaarheid zit meestal in de poten verwerkt.
Vandaag de dag zijn er ook verschillende manieren om de vele kabels op de juiste manier weg te werken onder de werkplek. Door zogenaamde ‘brug’gen te slaan worden de werkplekken aan elkaar gekoppeld. Er ontstaan dan zogenaamde werk of bureau eilanden. Een hoekbureau, elektrische zit-sta werkplekken of een gewoon kantoorbureau behoren natuurlijk ook tot ons assortiment. Met het juiste budget sluiten wij aan op de wens  van u als gebruiker.

Wanneer u en uw medewerkers geen standaard werkplek willen maar een werkplek die aansluit bij de hedendaagse wensen dan hebben wij voor u een ruim assortiment aan kantoormeubelen. Zo hebben we goedkope bureaus, akoestische scheidingswanden bureaus en ook luxe massief houten bureautafels. Daarnaast kijken wij ook graag oplossingsgericht naar oplossingen elektrificatie, arbo wetgeving een goede akoestiek en de huidige NEN normeringen. Tevens kijken we met u mee hoe u wellicht dure vierkante meters kunt besparen door efficiënt met de kantoorruimte om te gaan.
Wat u ook nodig heeft? een nieuwe bureau , een kantoortafel,  4-poot bureaus, bureaustoelen of vergaderstoelen: wij hebben al deze kantoormeubelen in onze collectie

Wat is de ideale werkplek en waar moet deze aan voldoen?
Een ergonomisch bureau vormt, in combinatie met een goed ergonomische bureaustoel, de basis van een goede werkplek. Omdat het maken van de juiste keuze niet gemakkelijk is, staan onze Ergonomie Experts voor u klaar om met raad en daad u van advies te voorzien bij het maken van de juiste keuze, passend bij uw budget en uw kantoorinrichtings wensen.

Voldoet uw huidige werkplek nog?
Om er zeker van te zijn of uw huidige werkplek ook voldoet aan alle ergonomische aspecten, Staan onze arbo-deskundige medewerkers voor u klaar om vrijblijvend een inventarisatie te doen. Zo weet u exact of uw kantoormeubelen voldoen aan de nieuwste kantoormeubelen Arbowetten en de NEN 1824-normen of dat u met enige aanpassingen weer up to date bent.

 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies